Αρχική » Τοποθεσία

Τοποθεσία

Ρέθυμνο, ο πιο παραδοσιακός νομός της Κρήτης!

Ρέθυμνο (IPA ['reθimno]), επίσης Ρέθυμνο, Ρέθυμνο, Ρέθυμνο, και Rhíthymnos) (ελληνικά: Ρέθυμνο), μια πόλη περίπου 40.000 κατοίκων, είναι η πρωτεύουσα του Νομού Ρεθύμνου στο νησί της Κρήτης.

Είναι ένας τόπος γεμάτος αντιθέσεις, με μεγάλη ιστορία που σε πηγαίνει πίσω στη Νεολιθική εποχή, με τη φύση άθικτη σε πολλούς τομείς, με μια ζωντανή παράδοση διαβίωσης. Η παλιά πόλη του Ρεθύμνου με το κέντρο αναγεννησιακού ρυθμού, η Φορτέτζα, τα μουσεία και η ατελείωτη παραλία σίγουρα θα σας γοητεύσει. Το Ρέθυμνο είναι μια γοητευτική πόλη για όλες τις ηλικίες. Είτε θέλετε ήρεμες διακοπές και περίπατους στα στενά δρομάκια θαυμάζοντας την ενετική αρχιτεκτονική της πόλης, είτε είστε νέος και θέλετε περιπέτεια, αθλητισμό και clubbing, τότε το Ρέθυμνο είναι το ειδανικό μέρος για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Ρέθυμνο, μια πόλη με πλούσια ιστορία, μεγάλη φυσική ομορφιά, ψηλά βουνά και ατελείωτες αμμώδεις παραλίες.

Ανακαλύψτε την πραγματική Κρητική φιλοξενία και την περίφημη κρητική κουζίνα. Το Ρέθυμνο μία χαλαρωτική πόλη για την μεγάλους και μια πόλη γεμάτη περιπέτειες για τους νέους. Είμαστε σίγουροι ότι θα απολαύσετε τη διαμονή σας και επισκεφτείτε μας ξανά!