Αρχική » Περιοχή

Περιοχή

Ενετικό λιμάνι του Ρεθύμνου

Ξεκινώντας από το μικρό ενετικό λιμάνι του Ρεθύμνου, μπορούμε να θαυμάσουμε τον 13ου αιώνα βενετσιάνικο μόλο ο οποίος κάποτε προστάτευε το λιμάνι. Αυτός ο μικρός κυματοθραύστης με το ψηλό τοίχος του κατάφερε να αντιμετωπίσει τα άγρια ​​κύματα του Κρητικού Πελάγους και να επιβιώσει από τη μάχη. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση παρά το πέρασμα τόσων αιώνων.

Στο τέλος του μόλου βρίσκεται ο επιβλητικός φάρος. Αυτό δεν είναι ενετικό, εντούτοις, δεδομένου ότι χτίστηκε από τους Τούρκους μετά τον 17ο αιώνα.

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο (IPA ['reθimno]), επίσης, Ρέθυμνο, Ρέθυμνο, Ρέθυμνο, και Rhíthymnos) (ελληνικά: Ρέθυμνο), μια πόλη περίπου 50.000 κατοίκων, είναι η πρωτεύουσα του Νομού Ρεθύμνου στο νησί της Κρήτης.

Είναι ένας τόπος γεμάτος αντιθέσεις, με μια μακρά ιστορία που πηγαίνει πίσω στη Νεολιθική εποχή, με τη φύση να είναι σχεδόν ανέπαφη σε πολλούς τομείς, με μια ζωντανή παράδοση διαβίωσης. Η παλιά πόλη του Ρεθύμνου με το αναγεννησιακό ύφος, την Φορτέτζα, τα μουσεία και την ατελείωτη παραλία σίγουρα θα σας γοητεύσει. Το Ρέθυμνο είναι μια γοητευτική πόλη για όλες τις ηλικίες. Εαν επιθυμείτε μια ειρηνική διαμονή και περίπατο κατά μήκος στα στενά δρομάκια και να θαυμάσετε την αρχιτεκτονική της Ενετοκρατίας, ή αν είστε νέος και ενεργητικός διψάτε για περιπέτεια, τον αθλητισμό και το clubbing, τότε το Ρέθυμνο είναι η θέση για να είναι. Ρέθυμνο, μια πόλη πλούσια σε ιστορία, φυσική ομορφιά, ψηλά βουνά και ατελείωτες αμμώδεις παραλίες.

Ανακαλύψτε την αληθινή Κρητική φιλοξενία και την περίφημη κρητική κουζίνα. Ρέθυμνο μια πόλη χαλάρωσης για τους μικρούς και μεγάλους. Είμαστε σίγουροι ότι θα απολαύσετε τη διαμονή σας και θα μας επισκεφτείτε ξανά!